&anderen

Bouwen aan succes vanuit gesprekken over ambities en belemmeringen. Dát doe ik ook voor anderen.

Wat moet veranderen, wat kan snel, wat vraagt meer tijd? Soms heb je meer zicht nodig op de financiën of administratie. Meestal vraagt het meer werken aan je merk, je prijsstelling en goede afspraken met externe partijen.

Met jouw inzet en mijn praktische adviezen en instrumenten sturen we altijd op een reëel zelfstandig bestaan. Wat wil jij?

Met ruim 20% meer bezoekers staat vast dat wij een uitstekende basis hebben gelegd.

Vast staat ook dat dit zonder jullie inzet en adviezen zeker niet was gelukt!

Raymond Siliakus Manager, AHOY Rotterdam

We zijn erg tevreden met het resultaat. Dank voor de prettige en professionele samenwerking.

Michiel Munneke Directeur, World Press Photo Foundation

Mathijs

Kunstenaar

Sinds André mijn werk ondersteunt, heb ik de rust in mijn hoofd om me te focussen op wat voor mij echt belangrijk is; kunst maken!

André doet de dingen anders… geen zakelijke bullshit! Gewoon goede gesprekken en samen ergens naartoe werken. Het heeft mij rust gegeven. Deze samenwerking doet zowel mijn persoon als mijn bedrijf groeien.

Rob

Architect

Je hebt mij op veel terreinen ondersteund in mijn ondernemerschap. Teveel om op te noemen. Vooral de organisatie van verschillende ontwerpen naar een gerealiseerd product heb je breed begeleid.

Fijn dat jouw daadkracht er altijd is om op terug te vallen.

Christophe

Projectontwikkelaar

Hartelijk dank voor je uitgebreide en deskundige advies. De eerste ‘tiny house’ Lighthouses als woningen of werkstudio’s van Daad Architecten zijn gerealiseerd. Je hebt me de moed gegeven om door te zetten.

Joost

Industrieel ontwerper

Met grote slagvaardigheid heeft André de situatie in kaart gebracht. Vervolgens heeft hij het hele proces van vernieuwing aangestuurd. Mijn naaste omgeving en ik zijn André zeer dankbaar voor alle inspanning. Zonder hem was het niet gelukt.

Gelukkig blijft hij mij ook begeleiden in deze aanzienlijk positievere fase.